Paslanmaz Levha Bant

Marka
Stok Kodu
304HSS001
Menşei
Amerika
0,00 EUR
Önsiparişli Ürün
Paslanmaz levha bant , pişirme ve soğutma hatlarında kullanılan 304 kalite paslanmaz malzemeden üretilmiş özel bir banttır. Paslanmaz levha bant özellikle gıda endüstrilerinde robot ve otomasyon endüstrilerinde , vakumlama endüstrileri , solar enerji sistemlerinin üretildiği endüstrilerde , medikal endüstrilerinde sıkça kullanılır. Taşıdığı ürünlerin özel olmasından kaynaklı yüksek sıcaklıkta ve düşük derecelerde mukavemet gösterebilir.
Paslanmaz levha bantlar için konveyör ipuçlarını incelemek ve pdf katalogunu indirmek için tıkalyınız.
 
 
Ürün teknik Özellikleri
 
 
 
Uygulama Örnekleri
 

 
 
 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Paslanmaz Levha Bant Paslanmaz levha bant , pişirme ve soğutma hatlarında kullanılan 304 kalite paslanmaz malzemeden üretilmiş özel bir banttır. Paslanmaz levha bant özellikle gıda endüstrilerinde robot ve otomasyon endüstrilerinde , vakumlama endüstrileri , solar enerji sistemlerinin üretildiği endüstrilerde , medikal endüstrilerinde sıkça kullanılır. Taşıdığı ürünlerin özel olmasından kaynaklı yüksek sıcaklıkta ve düşük derecelerde mukavemet gösterebilir. 304HSS001
Paslanmaz Levha Bant

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.