67 Serisi Yanmaz Tekerlekler

Kategori
Marka
Stok Kodu
672201
Menşei
İtalya
Seçenekler
0,00 EUR
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
 67 Serisi Yanmaz Tekerlekler 
 
67 Serisi yanmaz tekerlekler sıcaklığa dayanıklı yerlerde özellikle gıdaya dönük fırın ve unlu mamüller sektöründe kullanılır.
 
-20 derece ile + 300 derece ' ye kadar geniş sıcaklık aralığında çalışabilir. Tekerleği oluşturan özel reçineli termoset malzeme, kararlı ve katı hali ile yüksek sıcaklıkta bile kavrulmama buna bağlı kırılmama özelliği katarak bu sıcaklıkta ağır yüklere dayanım sağlar.
 
İtalyan malı Tellure Rote gerçekten 300 derece sıcaklığa dayanıklı piyasadaki bakalit ürünler gibi kavrulmayan özel termoset üründen oluşmaktadır.
 
Piyasadaki muadil bakalit ürünlerden bu özellikler ile açık olarak ayrılır.  
 
Seramik , epoksi ve çimento bazlı zeminlerde döküm tekerlek yerine mükemmel sonuçlar verir. Asfalt ve talaşlı zeminlerde ise iyi sonuç verir.
 
Bu ürünün maşası,  tekerlek mili dahil bütün parçaları paslanmaz olup içindeki gres yağı dahi yüksek sıcaklığa dayanıklı haldedir.
 
Ağırlık operasyon süresine göre tekerlek miline yenilikçi teflon kaplı burçlar takılarak düşük sürtünme yaratılarak hesaplı çözümler üretilebilir dolayısıyla rulman kullanmaya gerek kalmayabilir.
 
* : zayıf direnç ** : orta direnç  *** : güçlü direnç
 
  1.  Zayıf Asitlere  Karşı : *** 
  2.  Kuvvetli Asitlere Karşı : *
  3. Su : *** 
  4. Alkol : *** 
  5. Zayıf Ortamlar : *** 
  6. Kuvvetli Ortamlar : *
  7. Hidrokarbonlar : ***
  8. Çözeltiler : ***
Ürün tanıtım ve inceleme videosu 

 



 
Her yük ve çapa göre tablo ne kadarlık bir itme ve çekme kuvvetine ihtiyaç olduğunu göstermektedir. Her tekerlek sabit olarak 4 km / saat hız kapasitesine sahiptir. Elle kullanımda 4 tekerlekli bir araçta itme ve çekme kuvveti < 5 daN kuvvetinden az kuvvet gerekir. Sık kullanım şartlarında ise < 3 daN kuvvetinden az bir kuvvet gerekmektedir.
 
Uygulamalarına göre ; Menteşeler
Hafif : NL
Orta : NLX 
Ağır : PX

Tekerlek çapı ve yüke göre itme & çekme kuvvetleri









Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
67 Serisi Yanmaz Tekerlekler 67 Serisi yanmaz tekerlekler sıcaklığa dayanıklı yerlerde özellikle gıdaya dönük fırın ve unlu mamüller sektöründe kullanılır. -20 derece ile + 300 derece ' ye kadar geniş sıcaklık aralığında çalışabilir. Tekerleği oluşturan özel reçineli termoset malzeme, kararlı ve katı hali ile yüksek sıcaklıkta bile kavrulmama buna bağlı kırılmama özelliği katarak bu sıcaklıkta ağır yüklere dayanım sağlar. 672201
67 Serisi Yanmaz Tekerlekler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.