TRW Hassas Panel Tutucusu

Stok Kodu
SOB-TRW
Seçenekler
0,00 EUR
Önsiparişli Ürün
Mink Bürsten Trw modeli hassas ürünlerinizin çizilmeden sistematik bir şekilde durabilmesi için kullanılabilir . Ayrıca ürün taşıma kılavuzlama , ürün destekleme ve dengeleme amaçlıda kullanılabilir . Cam sanayisinde veya hassas ürünlerin bulunduğu endüstriyel alanlarda TRW ürünü ürünlerin çizilmeden kırılmadan kolayca muafaza edilmesini kolaylaştırmak amacı ile üretilmiştir.
  • TRW ürünü ürün bölmelerine yerleştirilerek ürün sarsılmasını önler ve ürünlerin güvenli olarak raflanmasını sağlar.
  • TRW ürünü küçük boyutlarda üretilebilmektedir. Böylelikle hassas küçük ebattaki ürünlerinizin korunmasına da yardımcı olabilir.
  • Otomasyon sistemlerinde ürünleme paketleme esnasında gerçekleşebilecek çizilme kırılma veya zedelenmeyi önlemek için de kullanılabilir. Bölmeler arasına yerleştirilmesi sonucu hızlı ve güvenli paketleme yapılabilir. 
  • Ayrıca TRW ürünü ile değişik geometrik şekillerdeki ürünleride muhafaza edebilirsiniz.
3 boyutlu teknik çizimi indirmek için tıklayınız.

 
Uygulama örneği ve teknik detaylar 

 
 
 
 
 

 



Raflama veya ürün ayrıştırma sistemi oluştururken bölmeler arasına plastik yerleştirmek herzaman doğru bir tercih olmayabilir. Ürünlerin sarsılmasına tam anlamıyla güvenli bir şekilde tutulmasını gerçekleştirmeyebilir.




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TRW Hassas Panel Tutucusu Mink Bürsten Trw modeli hassas ürünlerinizin çizilmeden sistematik bir şekilde durabilmesi için kullanılabilir . Ayrıca ürün taşıma kılavuzlama , ürün destekleme ve dengeleme amaçlıda kullanılabilir . Cam sanayisinde veya hassas ürünlerin bulunduğu endüstriyel alanlarda TRW ürünü ürünlerin çizilmeden kırılmadan kolayca muafaza edilmesini kolaylaştırmak amacı ile üretilmiştir. SOB-TRW
TRW Hassas Panel Tutucusu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.