PTFE PLAKA

Kategori
Stok Kodu
REFSUVX9
Menşei
Çin
*2,48 EUR den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
21,88 EUR
Stok için tel açınız
PTFE - Polytetrafluoroethylene(Teflon)

Bir Fluoropolimer  mükemmel kimyasal direnç için ağırlıklı olarak kullanılır. Düşük ağırlık altında bile zayıf mekanik özelliklere sahiptir. Su emmesi çok düşük olduğu için conta malzemesi olarak çok uygundur. Ayrıca çeşitli yardımcı (kompozit) malzemeler (karbon,bronz vb.) ile mekaniksel kuvvetleri arttırılır.

ÖZELLİKLERİ

Kimyasal:  Tipik bir floropolimer gibi çok yüksek kimyasal direnç gösterir.Malzemenin molekül yapısı sebebiyle hiç bir malzeme ile kimyasal tepkimeye girmez ve ürünlerle birbirine yapışmama özelliği vardır.
Mekanik: Mekanik unsurlar; gerilme dayanım , basınç dayanımı gibi özellikleri zayıftır. Özellikle yataklama imkanı bile çok düşüktür.
Düşük (-200° C kadar) ve yüksek sıcaklıklara (260 ° C kadar),  UV ışınlarına karşı çok yüksek direnç gösterir.
Düşük alev alma özelliği vardır.
Düşük sürtünme katsayısı sayesinde yüzey kaygandır.
Renk: Naturel
 

Zayıf nokta

Son derece zayıf mekanik özelliklere sahiptir.
 

UYGULAMA

Kimyasal :  floropolimerlerin ana özelliği alkaliye çok yüksek kimyasal direnç göstermesidir.  PTFE petrokimya ve kimya endüstrileri parçalar için kullanılır.
Gıda ile temas : Gıdayla temasa uygundur. (Bazı ülkelerde şartlar farklıdır.)
Elektrik : Çok iyi dielektrik, kendini söndürme ve dış ortam(sürekli hava ile temas) özellikleri vardır.
Mekanik : Düşük sürtünme katsayısı sayesinde kaygandır fakat sürtünmeye dayanıklı değildir.Düşük yükler altında çalışmak şartıyla yataklama için uygundur.
 
 
 Grafico caratteristiche meccaniche E minör pezosu specifico

Bu grafik,PVDF 'nin  PTFE'den daha iyi mekanik unsurları olduğunu belirtir. Ayrıca PVDF'nin yoğunluğu PTFE'den daha az olması nedeniyle PTFE'den daha ekonomiktir

A: boyutsal kararlılık
B: basınç dayanımı 
C: yoğunluk

Gri = PTFE  Sarı = PVDF
 
*Seçeneklerde bulunan ağırlık değerleri teorik olup ürünler tartılan değer üzerinden fatura edilir.

*Burada ki ağırlık değerleri ile gerçek ağırlık değerleri arasında tolerans (hoşgörü) nedeniyle ±%1-2 değişiklik gösterebilir.

*Birim fiyatlar çap ve kalınlığa göre değişiklik arz etmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
PTFE PLAKA PTFE - Polytetrafluoroethylene(Teflon) Bir Fluoropolimer mükemmel kimyasal direnç için ağırlıklı olarak kullanılır. Düşük ağırlık altında bile zayıf mekanik özelliklere sahiptir. Su emmesi çok düşük olduğu için conta malzemesi olarak çok uygundur. ÖZELLİKLERİ Kimyasal: Tipik bir floropolimer gibi çok yüksek kimyasal direnç gösterir.Malzemenin molekül yapısı sebebiyle hiç bir malzeme ile kimyasal tepkimeye girmez ve ürünlerle birbirine yapışmama özelliği vardır. Mekanik: Mekanik unsurlar; gerilme dayanım , basınç dayanımı gibi özellikleri zayıftır. Özellikle yataklama imkanı bile çok düşüktür. Düşük ve yüksek sıcaklıklara (260 ° C kadar), UV ışınlarına karşı çok yüksek direnç gösterir. Düşük alev alma özelliği vardır. REFSUVX9 PTFE PLAKA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.