GEÇMELİ Z PROFIL ALPOLEN 1000 / GUIDES FOR BOTTLING AND PACKAGING

Marka
Stok Kodu
206 OGZ 001
Menşei
TÜRKİYE
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
3,02 EUR (%4,00 havale indirimi)
*0,30 EUR den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
2,62 EUR
Önsiparişli Ürün
 Geçmeli Z profil 1,5-2 mm levha saca hızlı takılabilen profildir.
 
Alpolen uhmw 1000 profiller sürtünme ve kaydırma gereken yerlerde doğru yataklamayı sağlayan ürünlerdir. Burada dikkat edilmesi gereken mühendislik ölçütünün her kaygan ürünün sürtünmeye olan dayanımının olmamasıdır. Genelde kabul gören yanlış fikir; kaygan olan malzemelerin sürtünmeye dayanıklı olduğu yönündeki bilgidir. UHMW PE 1000 (ultra high molecular weight polyethylene) moleküler ağırlığı artırılmış olup buna mukabil sürtünmeye dayanım, kayganlık, son derece düşük sıcaklıkta çalışabilme (-40 ºC), yüksek kimyasal direnç,yapışmama özelliği gibi önemli özellikleri de bünyesinde barındırır.






Ürün Tanıtım Videosu
 













  
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
GEÇMELİ Z PROFIL ALPOLEN 1000 / GUIDES FOR BOTTLING AND PACKAGING Geçmeli Z profil 1,5-2 mm levha saca hızlı takılabilen profildir. Piyasada ki ismi Ulpolen uhmw 1000'dir. Alpolen uhmw 1000 profiller sürtünme ve kaydırma gereken yerlerde doğru yataklamayı sağlayan ürünlerdir. Burada dikkat edilmesi gereken mühendislik ölçütünün her kaygan ürünün sürtünmeye olan dayanımının olmamasıdır. Genelde kabul gören yanlış fikir; kaygan olan malzemelerin sürtünmeye dayanıklı olduğu yönündeki bilgidir. UHMW PE 1000 (ultra high molecular weight polyethylene) moleküler ağırlığı artırılmış olup buna mukabil sürtünmeye dayanım, kayganlık, son derece düşük sıcaklıkta çalışabilme (-40 ºC), yüksek kimyasal direnç,yapışmama özelliği gibi önemli özellikleri de bünyesinde barındırır. 206 OGZ 001
GEÇMELİ Z PROFIL ALPOLEN 1000 / GUIDES FOR BOTTLING AND PACKAGING

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.