DSF VOLAN ÇARK/HANDWHEELS

Marka
Stok Kodu
31080C
Kutu Adeti
10
Menşei
İTALYA
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
13,00 EUR (%4,00 havale indirimi)
*1,28 EUR den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
11,29 EUR
Stok için tel açınız
DSF model makine çark kolları (Volan) makinelerin dairesel açılıp kapanan milleri ayar yapmak için kullanılan bir üründür. Piyasada bakalitten düşük kalitede ( bakalit malzemenin darbe dayanımı düşüktür, öyle ki; masadan yere yanlışlık düşse bakalit ürün kırılmaktadır. PA malzemede bunu göremezsiniz.) ürünlerden Polyamid(PA) malzeme olması ile hemen ayrılabilir. Darbe dayanımı ve mekanik özellikleri yüksektir. Ayrıca tutma kolu sabit mekanizması sayesinde tutuş kolaylığı sağlar.
 
 
Ürün Tanıtım Videosu
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DSF VOLAN ÇARK/HANDWHEELS Makine çark kolları (volan) makinelerin dairesel açılıp kapanan milleri ayar yapmak için kullanılan bir üründür. Piyasada bakalitten düşük kalitede ( darbe dayanımı düşük öyle ki masadan yere yanlışlık düşse bakalit ürün kırılmaktadır.) ürünlerden Polyamid(PA) malzeme olması ile hemen ayrılabilir. Darbe dayanımı ve mekanik özellikleri yüksektir. Plastik çark kolu olarakta tanımlanır. 31080C
DSF VOLAN ÇARK/HANDWHEELS

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.