YENİ
Çift Sıra Aktarma Makarası

Çift Sıra Aktarma Makarası

Marka
Stok Kodu
WE-01
*0,52 EUR den başlayan taksitlerle!!
Model
4,60 EUR
Stoktan Teslim
Panel gibi düzlemler için ( Mermer , Cam , Ahşap ) oluşturulan çok yönlü aktarım sistemlerinde kullanılır.  82 ve 48 mm çapında iki ölçüsü vardır. 
 
WE-01 Makara Tekerlekleri ürünlerin serbest akış şeklinde kaymasını ve yana aktarmasını sağlayan avare makaralardır . Çeşitli ölçülerde olup yönlendirme maksatlı kılavuz görevi de yapmaktadır.  
48 mm ve 38 mm çaplarında plastik ve metal makaralar, Kapalı tip rulmanlı olduğu gibi daha hafif uygulamalarda fırıl fırıl dönen metal kafes bilyalı çeşitleri vardır.
Aynı uygalamaların aktarma makaralı olanları ise taşıma ve aktarma maksatlı kullanılır. Lojistik, Paketleme, sevk ve nakil sektörlerinde kullanılır.
Bu makaralar yanyana birleştirilebilir. Aktarmalı plastik makaraların dönen aksamlarının plastik ve bilyasız olması nedeniyle ömürlü ve bakım gerektirmeyen geometrisi yalın ve hesaplı bir çözüme hizmet eder. Manda gözü bilyalı sistemlerde ise büyük bilyayı çevirmek için küçük bilyalar olması gerekmektedir. Fiyatlar birim (adet) fiyatlarıdır. Gerekirse çift kullanılabilir.

WE-01   3D dosyasını indirmek için tıklayınız.
WE-01A 3D dosyasını indirmek için tıklayınız.
WE-02   3D dosyasını indirmek için tıklayınız.





Ürün Tanıtım ve İnceleme Videosu 

 

 
 
 
 
Vaka Çalışması 

Görev

Bir Firma, ağırlığı 35 kilograma kadar ağırlığa sahip uluslararası posta torbalarını el yordamıyla  çeşitlerine ayırmak için bilyeli aktarma tablaları kullanmıştır. Torbaları itme, çekme ve yönlendirme için Operatörler tarafından sağlanan bu önemli ve süreklilik arz eden elle çaba göstermek yüzünden onları potansiyel kas-iskelet sakatlanmasına maruz bırakmaktadır. Firma bu sorunu gidermek için operatör girdisini ve maruz kalınan sakatlanma riskini önemli ölçüde azaltacak alternatif çözümler aramıştır. 35 kilogramlık torba için hedeflenen 50N (5 kg) itme/çekme gücü ile, bu hedefin büyük ihtimalle bakım ve işletim ücretlerine eklenen güçlendirilmiş bir çözüm gerektireceği kabul edilmiştir.

Aktarma Makarası ile Çözüm:

Aktarma makaraları poliasetal (POM) ara parça ruloları ile birleştirilmiş 48 mm AKM'larından faydalanan bir manuel aktarma çözümü sunmuştur. Yumuşak paketleme desteği sağlamak için tasarlanan makaranın daha küçük olan çapı, sürtünmeyi en aza indirir ve gerekli olan teker sayısını azaltır. Denemeler firma girişinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Sonuç:

Çözüm, tabla üzerindeki tüm yönlerdeki itme/çekme güçlerinde 40 ve 70N (4-7 kg) arasında önemli derecede azalma sağlamıştır. Australia Post, bunun herhangi bir motorlu desteğin yokluğuna rağmen mükemmel bir başarı olduğunu düşünmektedir.

Ek Avantajlar:

Çözüm, gereken itme/çekme kuvvetlerindeki azalmaya ek olarak, motorlu çözümle ilişkili bakım ücreti ve ek ücret olmadan, AKM'larının polimer yüzeyleri ve ara parça ruloları paketlerin yapışkanlarının ve etiketlerinin yapışmasına karşı daha az eğilim göstererek zamandan ve bakım masraflarından daha fazla tasarruf sağlamıştır.

 

                    

 



 
 

Sistem özelliklerine göre makara boyutları farklılık gösterebilir .
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Sıra Aktarma Makarası Panel gibi düzlemler için ( Mermer , Cam , Ahşap ) oluşturulan çok yönlü aktarım sistemlerinde kullanılır. Çok yönlü aktarımı sağlar WE-01
Çift Sıra Aktarma Makarası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.