ÇİFT RULOLU ESNEK KONVEYÖR

Stok Kodu
KYT-400TGL-3
Menşei
TAYVAN
Seçenekler
0,00 EUR
Önsiparişli Ürün
Esnek konveyörler (akordiyon konveyörler) akordiyon gibi açılıp kapanabilen, dönüş yapabilen (mükemmel esnekllik), birbiri arkasında sonsuz uzunluk  olarak eklenebilen, dar alanlarda esnek çözüm vaad eden, hazır ekipmanları ile kolay montaj yapılabilen, işi bittiğinde kapanıp kolaylıkla tekerlekleri sayesinde taşınabilen hesaplı (ekonomik) bir çözümdür.   
 Çift rulolu esnek konveyörler genellikle eni geniş ürünler için tercih edilir.
 
 
 
 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ÇİFT RULOLU ESNEK KONVEYÖR Esnek konveyörler (akordiyon konveyörler) akordiyon gibi açılıp kapanabilen, dönüş yapabilen (mükemmel esnekllik), birbiri arkasında sonsuz uzunluk olarak eklenebilen, dar alanlarda esnek çözüm vaad eden, hazır ekipmanları ile kolay montaj yapılabilen, işi bittiğinde kapanıp kolaylıkla tekerlekleri sayesinde taşınabilen hesaplı (ekonomik) bir çözümdür. Çift rulolu esnek konveyörler genellikle eni geniş ürünler için tercih edilir. KYT-400TGL-3 ÇİFT RULOLU  ESNEK KONVEYÖR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.