A TİPİ KAPAMA SİSTEMİ/FRAME SYSTEMS

Marka
Stok Kodu
764 AKS 001
Kutu Adeti
50
Menşei
TÜRKİYE
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
3,67 EUR (%4,00 havale indirimi)
*0,36 EUR den başlayan taksitlerle!!
3,18 EUR
Stoktan Teslim
Konveyör ve makinelerde güvenlik ve ayrıştırma maksatlı ekipmanın dış dünyadan müdahalelerden kaçınmak için oluşturulan kabin ve çerçevelerin temel unsurlarıdır. Lego gibi hazır elemanların kutu profiller ile karkas oluşturulması da mümkündür. Koruma kabinleri, muhafaza ekipmanı (safety guards) olarak tanımlanabilir. İş güvenliği açısından çok önemli bir konudur. Üretim sahasında korumasız yada yeni yapılan makinelerde kaynaksız, hazır parçalarla olası iş güvenliği tehlikeleri bertaraf edilir.
 
Ürünler , 1.5 mm et kalınlığındaki profillere göre tasarlanmıştır .
 
Ürün Tanıtım Videosu
 
 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
A TİPİ KAPAMA SİSTEMİ/FRAME SYSTEMS Konveyör ve makinelerde güvenlik ve ayrıştırma maksatlı ekipmanın dış dünyadan müdahalelerden kaçınmak için oluşturulan kabin ve çerçevelerin temel unsurlarıdır. Lego gibi hazır elemanların kutu profiller ile karkas oluşturulması da mümkündür. Koruma kabinleri, muhafaza ekipmanı (safety guards) olarak tanımlanabilir. İş güvenliği açısından çok önemli bir konudur. Üretim sahasında korumasız yada yeni yapılan makinelerde kaynaksız, hazır parçalarla olası iş güvenliği tehlikeleri bertaraf edilir. 764 AKS 001
A TİPİ KAPAMA SİSTEMİ/FRAME SYSTEMS

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.