835 YAPRAK MENTEŞE (Kısa/Uzun Kanat)

Marka
Stok Kodu
61295
Kutu Adeti
24
Menşei
İTALYA
Garanti Süresi
24 Ay
*2,08 EUR den başlayan taksitlerle!!
18,31 EUR
Stoktan Teslim
Bu tip menteşeler 180º katlanıp açılabilir. Üzerinden bağlantı yapılabilir. Genelde makine muhafazlarında ya da konveyör kapamalarında kapılar ve pencereler için uygun menteşelerdir. Gömülmüş görüntüsü, işlevselliği ile karakterizedir. Montaj esnasında sağ ve sol el kullanımı içinde uygundur. Menteşe'nin gövdesi alüminyum pimleri ise paslanmazdır. Şayet somunları civatalarıda istenirse onlarda galvaniz çelik malzemedendir.  8045, 8090, 8032, 8018 türü menteşeler ile beraber kullanılabilir.   

 
Ürün Tanıtım ve İnceleme Videosu 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
835 YAPRAK MENTEŞE (Kısa/Uzun Kanat) Bu tip menteşeler 180º katlanıp açılabilir. Üzerinden bağlantı yapılabilir. Genelde makine muhafazlarında yada konveyör kapamalarında kapılar ve pencereler için uygun menteşelerdir. Gömülmüş görüntüsü, işlevselliği ile karakterizedir. Montaj esnasında sağ ve sol el kullanımı içinde uygundur. Menteşe'nin gövdesi alüminyum pimleri ise paslanmazdır. Şayet somunları civatalarıda istenirse onlarda galvaniz çelik malzemedendir. 61295
835 YAPRAK MENTEŞE (Kısa/Uzun Kanat)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.