820 DÜZGÜN DOĞRUSAL BAKLA BANT(Plastik Pim)/ STRAIGHT PLATE CHAINS

Marka
Stok Kodu
820 BPA 082
Kutu Adeti
3.048 m
Menşei
TÜRKİYE
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
0,00 EUR (%4,00 havale indirimi)
Seçenekler
0,00 EUR
Plastik baklabant paslanmaz baklabant'ın şeçeneğidir. Malzemenin sürtünmeye dayanıklı kaygan, hafif ve sağlam karakter sergilemesi, paslanmaz bakla bant'a nazaran daha üstün bir özellik katar. Bu tip baklabantlarsa yerini yeni nesil çok menteşeli hasır bant baklabant'a bırakmaktadır. Yakın zamanda pimleri çekme mukavemeti daha yüksek PA6.6 malzemelere ile üretim yapılmaktadır. Asit ve alkali dayanım gerektiren ve yahut statik elektrik olmaması için iletken plastiklerden özel üretimlerde yapılmaktadır.
 
Ürün Tanıtım ve İnceleme Videosu
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
820 DÜZGÜN DOĞRUSAL BAKLA BANT(Plastik Pim)/ STRAIGHT PLATE CHAINS Plastik baklabant paslanmaz baklabantın seçeneğidir. Malzemenin sürtünmeye dayanıklı kaygan, hafif ve sağlam karakter sergilemesi, paslanmaz bakla banta nazaran daha üstün bir özellik katar. Bu tip baklabantlarsa yerini yeni nesil çok menteşeli hasır bant baklabanta bırakmaktadır. 820 BPA 082
820 DÜZGÜN DOĞRUSAL BAKLA BANT(Plastik Pim)/ STRAIGHT PLATE CHAINS

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.