790 IZGARALI PALET

Marka
Stok Kodu
790 M60 685
Menşei
TÜRKİYE
Garanti Süresi
24 Ay
Havale
16,13 EUR (%4,00 havale indirimi)
*1,59 EUR den başlayan taksitlerle!!
14,00 EUR
Önsiparişli Ürün
Izgara palet paslanmaz alanlar, platformlar, yürüme yolları ve basamaklar için tasarlanmış olup paslanmaz ızgara yerine ikame edilir. Bu ürünün paslanmaz ızgaraya nazaran faydaları şunlardır: hazır(modüler) olması, hafif ve yan yana  yerleştirilebilir olması, asit ve alkalilere yüksek dayanımı, mikrop barındırmaması (anti bakteriyel), gıdaya uygun olması (FDA) ve en önemlisi maliyetinin daha uygun olmasıdır. Gıda işleme (konserve,zeytin,meyve ve sebze, beyaz ve kırmızı et), kağıt ve oluklu mukavva işleme, kimya ve kozmetik sektörlerinde sık sık kullanılabilir.
 
 
ÜRÜN TANITIM VİDEOSU
 
 
 
 
  
 
Malzeme şartlarına göre ölçülerde ±%1 değişimler olabilir. İstediğiniz proje ölçüleri için satış temsilcilerimize danışınız.
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
790 IZGARALI PALET Izgara palet paslanmaz alanlar, platformlar, yürüme yolları ve basamaklar için tasarlanmış olup paslanmaz ızgara yerine ikame edilir. Bu ürünün paslanmaz ızgaraya nazaran faydaları şunlardır: hazır(modüler) olması, hafif ve yan yana yerleştirilebilir olması, asit ve alkalilere yüksek dayanımı, mikrop barındırmaması (anti bakteriyel), gıdaya uygun olması (FDA) ve en önemlisi maliyetinin daha uygun olmasıdır. Gıda işleme (konserve,zeytin,meyve ve sebze, beyaz ve kırmızı et), kağıt ve oluklu mukavva işleme, kimya ve kozmetik sektörlerinde sık sık kullanılabilir. Plastik platform ızgara olarak ta kullanılır. 790 M60 685
790 IZGARALI PALET

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.