1600D D TİPİ KÖŞE BAĞLANTI

Marka
Stok Kodu
664382
Menşei
İTALYA
Garanti Süresi
24 Ay
*0,75 EUR den başlayan taksitlerle!!
6,64 EUR
Stoktan Teslim
Sınırlı stok
Konveyör ve makinelerde güvenlik ve ayrıştırma maksatlı ekipmanın dış dünyadan müdahalelerden kaçınmak için oluşturulan kabin ve çerçevelerin temel unsurlarıdır. Lego gibi hazır elemanların kutu profiller ile karkas oluşturulması da mümkündür. Koruma kabinleri, muhafaza ekipmanı (safety guards) olarak tanımlanabilir. İş güvenliği açısından çok önemli bir konudur. Üretim sahasında korumasız yada yeni yapılan makinelerde kaynaksız, hazır parçalarla olası iş güvenliği tehlikeleri bertaraf edilir.   Profiller bölümünde 1604, 1605 ile çerçeve yapımı için uygundur.
 
                      Ürünler , 2.0 mm et kalınlığındaki profillere göre tasarlanmıştır .
 
 
Ürün Tanıtım ve İnceleme Videosu 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
1600D D TİPİ KÖŞE BAĞLANTI Konveyör ve makinelerde güvenlik ve ayrıştırma maksatlı ekipmanın dış dünyadan müdahalelerden kaçınmak için oluşturulan kabin ve çerçevelerin temel unsurlarıdır. Lego gibi hazır elemanların kutu profiller ile karkas oluşturulması da mümkündür. Koruma kabinleri, muhafaza ekipmanı (safety guards) olarak tanımlanabilir. İş güvenliği açısından çok önemli bir konudur. Üretim sahasında korumasız yada yeni yapılan makinelerde kaynaksız, hazır parçalarla olası iş güvenliği tehlikeleri bertaraf edilir. 664382
1600D D TİPİ KÖŞE BAĞLANTI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.